90 MIN to AFF Final 2018 – ULTRAS MALAYA – BEST OF BANGKOK – AFF SEMIFINAL THAILAND vs MALAYSIA – Bangkok Video



Published: 2018-12-06 04:25:05

Watch some of UMโ€˜s amazing support during AFF second leg semifinal between Thailand and Malaysia at Rajamangkala Stadium in Bangkok on December 5, 2018.

Incredible game, incredibly atmosphere, incredible Ultras! We have the greatest respect for these guys and are humbled to be allowed to get so close to them. Yo Ayo, Malaysia! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ โœŒ๏ธ

—————————————
Follow us on Twitter:

And on Facebook:
https://www.facebook.com/footballfans…

Or Instagram:
https://www.instagram.com/f_f_asia

source

Some local news is curated - Original might have been posted at a different date/ time! Click the source link for details.

41 Comments - Write a Comment

  1. Harap tahun ni rezeki Malaysia๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ช๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ™tahniah UM. Korang terbaik.

    Reply
  2. reaksi ak sama mcm bro pakai cap biru tue bila thailand dapat penalti.@#$$%^^&*&^%% REFF!!!

    Reply
  3. Respect from uptown danau kotaโœจ

    Reply
  4. Aq nk tgk.. Tp ade aurat๐Ÿ˜‚

    Reply
  5. Yg gendut tu tak payahla bukak baju.. nak termuntah tgk haha UM07 TERBAIKK SALUTE

    Reply
  6. Tgk um support pun dh buat aku meremang bulu roma…terharu beb๐Ÿ‘๐Ÿปinsyaallah final ni turun sama2 support malaysia

    Reply
  7. Salam malaya. Aku nk bgitau kalau ada yg nak kutuk malaysia. Sama2 kita report. #satuhati

    Reply
  8. hahaha brader cap biru maki berbakul2.

    Reply
  9. Terima Kasih ultras2 harimau MALAYA dtang jauh2 berikan semangat buat player2 kita Terima Kasih sngat2 atas semangat ini lah player kita bermain dgn penuh bersemangat

    Reply
  10. Lepas menang.. lagu ekor nie la aku duk nyanyi melompat2.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
    Aku rsa bsing rumah aku je..๐Ÿ˜†
    Happy weiii…
    Tq UM ..
    Love ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

    Reply
  11. disebabkan aku xleh move punya pasal…kne laaa tgk semangat ultras malaya๐ŸŒธ

    Reply
  12. betullah kata org pemain ke 12 itu penting dlm sesebuah perlawanan

    Reply
  13. terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿพ๐Ÿ‘๐Ÿผ

    Reply
  14. cameraman ni 90 minit tak lihat ke padang. ๐Ÿ˜

    Reply
  15. Terbaik la guys!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    Reply
  16. respect Thailand fans ๐Ÿ™

    Reply
  17. Masing2 dah pasrah je bila penalti, sekali tak masuk terus bersorak ahaha

    Reply
  18. Checkout my video guys ๐Ÿ˜Š

    Reply
  19. Prempuan mcm biasa bila pegi stadium… Main hp… Haha… Bila gol dia tnya plak eh goal ke… Aiyaa…

    Reply
  20. Ekor ke 12 HARIMAU MALAYA…. DEMI MALAYSIA….

    Reply
  21. Terima Kasih 100% to Ultras Malaya! Bagi aku diorang lah sebab Malaysia ke Final. Final di Bukit Jalil mari kita turun ke stadium sebagai Penyokong bukan Penonton. Follow sama2 bersorak 100% macam Ultras dari awal ke akhir game,tak perlu malu dan segan untuk bangun bersorak. let's win this Final!

    Reply
  22. apsal ak tengo video ni sedih .. huhuuu

    Reply
  23. Lagi hensem kalau pakai baju ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘

    Reply
  24. Harimau malaya
    Kamilah juara
    Walau dimana berada

    Kami disini
    Terus menjadi
    Ekor harimau sejati

    Ooo ooo oooo

    Ooo ooo ekor harimau sejati ๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜

    Reply
  25. Berapa kilo la berat diorang ni turun..power2.. x berenti kott

    Reply
  26. sungguh dramatik betol perlwanan ni๐Ÿ˜ขtidak siaยฒ sokongan UM sepanjang aff suzuki tahun2018 ini๐Ÿ‘pape pon terima kasih ya allah kemenangan ini dan terima kasih kepada syahmi safari sebenarnya dia yg buat harimau malaya jadi semangat masa game pertama…masa thai goal saya tgk plyer malaysia hilang fokus dan tidak bersemangat dan tiada idea kerana dlm fikiran mcm sudah nk give up!!!! lps syahmi goal jerr baru harimau malaya beraksi kembali๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

    Reply
  27. gempak gile ultras malaya..siap puji thailand tu..kite mnuju negara maju insyaallah..say no to violent

    Reply
  28. Malaysia is definitely going to win 2018 AFF Suzuki Cup. All ASEAN can see the spirit and determination not only from the players, but most importantly the supporters(Ultras Malaya). Good luck Malaysia in the FINAL.

    Reply
  29. We are sorry….thailand….lagu tu yg gempak siut…nasib baik negara thaland..klau kat negara satu lagi tu tak balik la korang…hahahahaha..terbaik…lagu sawadikap wey…hahahaha

    Reply
  30. NI KALAU LAWAN DI NEGARA POLAND (๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฑ) TU JANGAN HARAP BOLEH DATANG CAMNI. SIAP NAIK KRETE KEBAL. NAMA JE NEGARA ISLAM PLING RAMAI TAPI LEBIH DARI YAHUDI PERANGAI. BAIK THAILAND ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ. KHOB KUN KAP THAI LAND.

    Reply
  31. TAHNIAH MALAYSIA, KEMENANGAN WAJAR MILIK KITA…TERIMA KASIH THAILAND..NEGARA TERBAIK & RAKYATNYA YANG SPORTING..ITU LAH TANDA BERJIRAN YANG SEBENAR, ORANG YANG BERTAMADDUN….BUKAN MACAM YANG SATU TU..HMM..HMMM

    Reply
  32. respect too for Ultras Thailand.
    We arrive and depart safely without any military involvement, not like that one country.
    We Are Sorry
    We Are Sorry
    We Are Sorry,
    Thailand..

    Reply
  33. Ultras Malaya is awesome awaydays dia buat mcm kat home dowh nice…

    Reply
  34. #Respect cameramen cm tau2 ja time nk goal ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend